top of page
IMG-20200830-WA0002.jpg
IMG-20201006-WA0006 (002).jpg
wijHKC3.jpg
WijAmstelveen.jpg
DSC00774.JPG
DSC00858.JPG
DSC00384.JPG

Over Hotelkamercheck

Werk, gezin, huishouden...hoe fijn is het om even tot rust te komen in een hotel in een andere omgeving. Maar hoe ziet dat hotel er van binnen uit?
Hotelkamercheck is ontstaan uit twee mensen die er af en toe gewoon even tussenuit willen...en dat zijn wij!

Wij zijn Anita en Ben

... en je hoeft er niet voor in te zoomen om te zien dat wij geen achttien meer zijn!

Sterker nog, we zijn al over de helft en stammen uit de tijd van de cassettebandjes en videorecorders. Wij zijn geen acteurs of figuranten, we zijn ook geen professionele cameraploeg of doorgewinterde video-editors en daarin zit hem juist onze kracht...wij zijn gewoon, wij.

Kijk hieronder de video waarin we terugblikken naar het begin van Hotelkamercheck.

Hotels bezoeken deden we al jaren...

...en in 2018 kwamen we op het idee om onze hotelbezoekjes te gaan vloggen. We kochten een camera, verdiepten ons in het editten, maakten een YouTube-kanaal aan en zo ontstond Hotelkamercheck. Eerst boekten we nog zelf de overnachtingen en in de eerste twee jaren ontwikkelden- en verbeterden  we het concept.

Toen kwamen de eerste uitnodigingen van hotels die ons uitnodigden om te komen overnachten zodat wij een videoreview konden maken en dat was natuurlijk een kroon op ons werk! De kwaliteit van onze video's is intussen sterk verbeterd, ons bereik qua volgers is groeiende en ondanks de Coronacrisis worden we nog steeds uitgenodigd door hotels en dat vinden we natuurlijk erg leuk!

Ondanks het grote aantal hotels wat we inmiddels al hebben bezocht, gaan we nog steeds met veel plezier, gewapend met onze camera, door Nederland om hotels te bezoeken en we hopen dit nog heel lang te kunnen doen!

youtube-1-300x300-1.png

Abonneer

op ons YouTube-kanaal

....en volg ons tijdens onze hotelbezoekjes in Nederland! Abonneren kost niets en zo word je op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe video is gepubliceerd.

bottom of page