Provincies

Land

Hotelblunders meegemaakt door Hotelkamercheck

Anita
Bloopers Hotels

Voor Hotelkamercheck bezoeken we veel hotels door heel Nederland en het is elke keer weer een verrassing als we de deur van de hotelkamer openmaken, waar komen we nu weer terecht? Natuurlijk houden we van luxe kamers maar we zijn niet veeleisend en kijken ook naar de prijs-kwaliteitverhouding. Toch treffen we wel eens zaken aan waarvan we denken ‘dat kan eigenlijk niet’.

Is iemand zijn sok vergeten?

Zo hadden we een keer dat we op een kamer kwamen, de kast opentrokken en daar een sok in aantroffen. Niet heel schokkend…maar we keken toch wel even raar op. Een sok is tot daar aan toe, maar toen we een keer in een ander hotel een badkamer in kwamen en een toilet aantroffen met inhoud van de vorige hotelgast, hebben we toch wel even geklaagd.

Nare geurtjes

Laatst nog moesten we best lang wachten tot we op de kamer konden. Inchecken vanaf 15.00 uur…dus niet! Maar goed, we kregen netjes een drankje aangeboden tijdens het wachten, dus dat maakt het weer goed. Toen we eindelijk om 15.40 onze kamer konden betreden, werden we zo’n beetje bedwelmd door een doordringende bleekwalm. Raam snel open gedaan, maar dat hielp niet, we werden er helemaal misselijk van. Toch maar de receptie gebeld waarna er iemand naar onze kamer kwam en moest beamen dat het inderdaad te erg was. We kregen een andere kamer maar de bleekgeur zat ’s avonds nog in onze neusgaten!

Lees de kleine lettertjes

En dan was er nog die keer dat we een hotelkamer hadden met een balkon. Lekker nog even in het avondzonnetje op het balkon koffie drinken, dachten we. Helaas….de deur viel achter ons dicht en je raadt het al, we konden er niet meer in! Daar zaten we dan, vier hoog en geen noodtrap. Gelukkig had ik mijn telefoon mee naar buiten genomen, dus hotel gebeld en al snel kwam een vriendelijke medewerker ons bevrijden. Hij wees ons op de sticker met waarschuwing, die op de deur prijkte. Maar ja, kleine lettertjes en de vitrage hing er half voor, zoiets zie je niet als je met je beker koffie naar buiten stapt. Ach ja, zo maak je nog eens wat mee!

We zijn heel benieuwd of jullie ook wel eens een soort hotelblunder hebben meegemaakt. Laat het ons weten, dan publiceren we jullie bevindingen op onze website!

 

 

 

Tags: ,
nl_NLDutch
nl_NLDutch