top of page
Zoeken
  • Anita

Hotelkamerhuisje

‘Uw bestemming bevindt zich aan de linkerkant’, zegt onze navigatie na ruim twee en een half uur rijden via wegomleggingen en files. We kijken vertwijfeld naar links en zien niets wat lijkt op aan de aanwezigheid van een hotel. We kunnen niet uitgebreid zoeken want er rijden auto’s achter ons dus rijden we al zoekend een stukje door. Iets verderop keren we ons Fiatje, rijden huisnummer tellend weer terug en gaan dan toch maar het pad op waar de navigatie consequent blijft zeggen dat hier onze bestemming moet zich toch echt moet bevinden.


Hetgeen we aantreffen herken ik van de animatiefoto’s op de website van Boutiquehotel Ter Zand, de bungalows die verspreid in een soort park staan, hoewel het in het echt een stuk minder begroeid is, maar dat is logisch, alles is net geplant. Na een hartelijk welkom compleet met welkomstdrankje, worden we naar onze ‘gardensuite’ begeleid, mijn koffer rolt knisperend over de krakende schelpjes.


We zijn voor Hotelkamercheck al in heel veel verschillende hotels geweest, van oubollig gedateerd stadshotel tot super-de-luxe vijfsterrenhotels met butler en bubbelbad, maar dit concept hebben we niet eerder gezien, een twee onder één kap bungalow met een inrichting als een comfortabele hotelkamer. Ook zijn we nog nooit in een hotel geweest wat net een paar dagen open is, je ruikt zelfs de geur van ‘nieuw’.


Nadat de vriendelijke medewerkster weg is doen we onze opnames en pas wanneer we tevreden zijn lopen we naar het restaurant waar we hebben afgesproken met de Operations manager. Op het terras nemen we een drankje en horen wat er allemaal komt kijken bij het open van een nieuw hotel, daar sta je allemaal niet bij stil als je als gast zijnde op je comfortabele hotelbedje neerploft.

Na een strandbezoek en een ritje door het dorp, rijden we de parkeerplaats weer op en bestellen ons diner. Helaas nog even niet in het restaurant vanwege de Coronamaatregelen, maar even later zitten we prinsheerlijk in onze eigen suite te smullen van een heerlijk driegangendiner.


De volgende ochtend lopen we met een gelakt fruitkistje gevuld met uitgebreid ontbijt, naar ons bungalowtje en dan zit het er alweer op. Nadat we onze eindshoot hebben gemaakt, verlaten we met weemoed ons ‘hotelkamerhuisje’. Met de manager drinken we tenslotte nog een kop koffie, spreken af dat we over een half jaar terugkomen als alles wat meer begroeid is en er hopelijk geen Coronamaatregelen meer zijn en nemen dan afscheid.‘Wat een leuke ervaring was dit weer’, concluderen we wanneer we het terrein afrijden, ‘benieuwd hoe het er over een half jaar uitziet’….we gaan het zien!


https://sheetz.nl/boutiquehotelterzand/


Kijk hier onze video! : https://youtu.be/nSYSi0_jQNc
56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page