top of page
Zoeken
  • Sefania

Unieke hotels in Nederland

Bijgewerkt op: 5 mei 2021

Alsof je in de wolken bent

Dat Nederland een hele boel unieke hotels biedt wisten we natuurlijk al, en veel van deze hotels zijn al door hotelkamercheck bezocht. Maar er zijn een aantal hotels in Nederland die op onze bucketlist staan omdat ze zo ontzettend uniek zijn. In deze blog nemen we jullie mee naar één van deze hotels, namelijk een hotel waar je je op tien kilometer hoogte waant: de 5-sterren vliegtuigsuite van hotelsuites.nl.

Hotelkamers vind je op de meest onverwachte plekken. Denk dan bijvoorbeeld aan een camper, caravan, pipowagen of zelfs een boot. Maar deze luxe suite is wel heel erg speciaal, het bevindt zich namelijk in een vliegtuig! Met uitzicht op een vliegveld (vliegveld Teuge) is de ervaring compleet. Je hoeft je natuurlijk niet voor te bereiden op het beperkte comfort van een lijnvlucht want dit vliegtuig is uitgerust met net zo veel luxe als de gemiddelde villa. Het privé-vliegtuig van Willem-Alexander is er niets bij.


Rondvlucht maken in een prachtige omgeving

Aan boord van het 40 meter lange turbopropvliegtuig vindt je een bubbelbad, sauna, minibar, volledig uitgeruste keuken en natuurlijk een comfortabel bed. En voor de vliegtuigfanaat is de cockpit nog in originele staat gebleven. Doe een pilotenpet op en dichterbij the real deal kom je niet. Trouwens, dat is niet helemaal waar want je kan ervoor kiezen om bij je overnachting een vliegles van 20 minuten te boeken. Ook is het mogelijk om een rondvlucht te maken boven de prachtige omgeving van het vliegveld in Teuge. Als je toch liever beide benen op de grond houdt is het ook mogelijk om een simulatorvlucht te doen of te gaan voor een arrangement met een fles champagne.


Bezoek deze prachtige historische steden

Deze hotelkamersuite van hotelsuites.nl bevindt zich in de omgeving van Deventer en Apeldoorn. Met het aanbod van deze prachtige historische steden hoef je je echt niet te vervelen want zowel Deventer als Apeldoorn bieden meer dan genoeg moois voor de shopper, de kroegtijger en de cultuursnuiver, en voor het halen van een frisse neus biedt deze omgeving genoeg mooie plekken om te wandelen of te fietsen. Niet alleen voor de vliegtuigfans, een echte aanrader dus.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page