top of page
DSC01172_edited_edited.jpg

Tips voor hotelbezoekers

Bezoek jij graag hotels? wij vertellen je hoe je kunt besparen en geven tips waar je op moet letten bij het boeken van een hotelovernachting!

Hotels.nl

Heel veel speciale aanbiedingen voor hotelovernachtingen in Nederland.

Met handige filters makkelijk zoeken naar thema's, bestemmingen enz.

Hotels.nl2.jpg

Fletcher hotels

Fletcher heeft meer dan 100 unieke hotels op mooie plaatsen in Nederland. Fletcher heeft vaak leuke aanbiedingen!

C0929T01.JPG
_wi=305963&ws=.png

Tips

Voor het boeken van een hotelkamer

_wi=305963&ws=.jpg

Kan voordelig zijn

Boekingsites

Er zijn heel veel boekingsites waar je een hotelovernachting kunt zoeken en boeken. Handig zijn de filters en heel fijn zijn de leuke aanbiedingen! Als je geen zin hebt om al die boekingsites af te struinen, kijk dan even op b.v. Tripadvisor of Trivago. Die vergelijken voor jou de aanbiedingen van de verschillende boekingsites.

Direct boeken bij het ​hotel

Website hotel

Dat is wat hotels het liefst willen, want ze betalen voor boekingen via boekingsites een percentage. Dus wanneer je rechtstreeks bij het hotel boekt (via de website of telefonisch) wordt je vaak beloond met een gratis upgrade, , een drankje in de bar, gratis parkeren of een korting op het verblijf.
Zij blij, jij blij!

Lees die goed!

Kleine letters

Soms lijkt het alsof je een leuke aanbieding hebt maar let goed op de eventuele bijkomende kosten die de prijs behoorlijk kunnen opschroeven, zoals: weekendtoeslag, toeristenbelasting, parkeerkosten, veilingkosten, boekingskosten, stadsbelasting. Schoonmaakkosten, beddengoed (bij bed&breakfasts)

Wanneer ga je?

Slim boeken

De prijs van een hotelkamer is niet altijd hetzelfde. Ga je in de zomer naar een hotel aan het strand? dan betaal je meer dan dat je in de winter gaat. Vaak zijn kamers op doordeweekse dagen, goedkoper dan in het weekend. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief van een hotelketen of boekingsite, krijg je leuke kortingen in je mailbox.

In deze video laten we hotels zien die we, in het begin stadium van Hotelkamercheck, voor een klein prijsje hebben geboekt bij Hotelkamerveilingen.

bottom of page